Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)Реферативна база даних (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Маноли Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.

Маноли Т. А. 
Изучение протеолитической активности ферментной системы мышечной ткани крупных пород рыб Азово-Черноморского бассейна [Електронний ресурс] / Т. А. Маноли, Н. В. Чибич // Рибне господарство України. - 2013. - № 4. - С. 35-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rgu_2013_4_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 226.279 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Маноли Т. А. 
Морфометрическое обоснование возможности использования рыб внутренних водоемов в технологии имитированных продуктов [Електронний ресурс] / Т. А. Маноли, Н. В. Чибич // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 95-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__25
Попередній перегляд:   Завантажити - 846.445 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Никитчина Т. И. 
Разработка стабилизирующих систем соусов в технологии рыбных продуктов [Електронний ресурс] / Т. И. Никитчина, Т. А. Маноли, Я. О. Барышева // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 2(10). - С. 19-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_2(10)__5
Проведена комплексная оценка свойств растительных пектиновых веществ и пектинметилэстераз, используемых для желированных овощных соусов при производстве рыбных продуктов. Установлено, что полученные биотехнологическим способом низкоэтерифицированные пектиновые вещества позволяют расширить ассортимент рыбной продукции с усиленными функциональными свойствами. Разработаны оптимальные условия биотехнологического способа получения желированного соуса и исследованы органолептические показатели рыбных консервов.
Попередній перегляд:   Завантажити - 388.597 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
4.

Виннов А. С. 
Количественная оценка сродства промышленных ферментных протеолитических препаратов к белкам рыбы, птицы и подсолнечного шрота [Електронний ресурс] / А. С. Виннов, В. С. Пантелеенко, Т. A. Маноли // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 2. - С. 89-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_2_29
Попередній перегляд:   Завантажити - 560.194 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Маноли Т. А. 
Исследование влияния умеренных температур и продолжительности обработки на изменения консистенции гидробионтов [Електронний ресурс] / Т. А. Маноли, С. А. Памбук // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 85-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_28
Попередній перегляд:   Завантажити - 600.824 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Маноли Т. А. 
Новые направления использования сырья семейства кефалевых [Електронний ресурс] / Т. А. Маноли, Н. В. Чибич // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 114-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__31
Попередній перегляд:   Завантажити - 78.518 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Виннов А. С. 
Использование анолитов для производства рыбных белковых масс [Електронний ресурс] / А. С. Виннов, Т. А. Маноли // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 117-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__32
Попередній перегляд:   Завантажити - 76.901 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Маноли Т. А. 
Гистологическая оценка качества мышечной ткани пиленгаса для производства имитированной рыбной продукции [Електронний ресурс] / Т. А. Маноли, Н. В. Чибич // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 89-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__22
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.577 Mb    Зміст випуску     Цитування
9.

Маноли Т. А. 
Установление эффективности влияния различных видов предварительной обработки на ферментативное удаление кожи рыбы [Електронний ресурс] / Т. А. Маноли, С. А. Памбук, Е. В. Каминский // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 93-96. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__23
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.959 Mb    Зміст випуску     Цитування
10.

Виннов А. С. 
Современные тенденции в производстве заменителей жира [Електронний ресурс] / А. С. Виннов, Т. А. Маноли // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 102-106. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__25
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.322 Mb    Зміст випуску     Цитування
11.

Маноли Т. А. 
Влияние некоторых пищевых кислот на структурно-механические свойства и активную кислотность мышечной ткани пиленгаса и толстолобика [Електронний ресурс] / Т. А. Маноли, Н. В. Чибич // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 82-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__19
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.133 Mb    Зміст випуску     Цитування
12.

Маноли Т. А. 
Определение рациональных параметров сухого посола шпрота черноморского с частичной заменой хлорида натрия [Електронний ресурс] / Т. А. Маноли, С. А. Памбук, Е. В. Дарчук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 117-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__32
Попередній перегляд:   Завантажити - 192.069 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Безусов А. Т. 
Биотехнологические методы в производстве фарша из мелких азово-черноморских рыб [Електронний ресурс] / А. Т. Безусов, Т. А. Маноли, Т. И. Никитчина, О. А. Глушков, Я. О. Барышева // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2016. - № 42. - С. 173-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2016_42_30
Попередній перегляд:   Завантажити - 512.535 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського